نوشته شده توسط : magy

غذایی که در این پست می بینید با این ظاهر، برای اولین بار است که در یک سایت فارسی زبان نوشته و آموزش داده می شود. پیش از این فقط چند مورد دستور پای پاستا در چند سایت آموزش داده شده بود (بدون عکس یا با عکسی متفاوت از تصاویر این پست) که کاملاً با این روش متفاوت است. احتمالاً این غذا مورد توجه کودکان قرار می گیرد و با ابتکار کوچکی که خواهید دید، چون مواد میانی، درون هر پاستا وجود دارد، غذای مناسبی برای آنهاست.

آن چه نیاز دارید:

پاستا ریگاتونی (پاستا لوله ای که در تصویر می بینید.)

گوشت چرخ کرده

روغن زیتون

گوجه خرد شده

ادویه (نمک، فلفل، زردچوبه، سیر و…)

پنیر پارمزان و موزارلا (رنده شده)

کره

روش پخت:

۱- پاستا را در مقدار مناسبی آب جوش بریزید و آبکشی کنید. پاستا را با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون مخلوط کنید و کنار بگذارید.

۲- مواد میانی پاستا را به دلخواه درست کنید. (در اینجا از گوشت، ادویه و گوجه فرنگی خرد شده استفاده شده است.)

۳- پاستا را با مقداری پنیر پارمزان رنده شده مخلوط کنید.

۴- کف و دیواره های قالب یا ماهیتابه را با کره چرب کنید و پاستا را مانند تصویر زیر در قالب قرار دهید.

۵- مواد مرحله ی ۲ را درون پاستا بریزید.

۶- ظرف را به مدت ۱۵ دقیقه، در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.

۷- بعد از ۱۵ دقیقه روی پاستا پنیر موزارلا بریزید و به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر طلایی رنگ شود.

۸- پاستا را از فر خارج کنید و تقریباً ۱۰ دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود. (حداقل ۵ دقیقه)

۹- با چاقو پاستا را از دیواره قالب جدا کنید و پای را از قالب در آورید. پای را برش زده و با مواد غذایی دلخواه سرو کنید.

 




:: موضوعات مرتبط: آشپزی , ,
:: بازدید از این مطلب : 833
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 27 شهريور 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: